MNRT 2021 Online

Kedves Kollégák, 

A legutóbbi ülésen az MNRT vezetősége megvitatta a novemberi Kongresszus mikéntjét, és fájó szívvel, de felelősséggel, úgy határoztunk, hogy a konferenciát online formában tartjuk meg.

Ennek a hírnek bizonyosan senki nem örül, azonban biztosan egyetértünk abban, hogy november elejére a járvány helyzete/intenzitása és az ebből fakadó korlátozások megjósolhatatlanok. Ugyancsak fontos szempontnak gondoljuk, hogy az oltottságtól függetlenül egy aktív járvány közepette vajon akar-e bárki kockáztatni egy covid fertőződést, melynek potenciális következményei közismertek. A vezetőség abban is egyetértett, hogy nem szeretnénk, ha a konferencia elmaradna, vagy jövőre tolódna.A fentiekben vázolt bizonytalanság úgy véljük sokunkban jelen volt/van, mivel csupán alig több, mint 10 kolléga regisztrált és határidőre csak néhány absztrakt került feltöltésre.

Biztatunk mindenkit a regisztrációra, az absztrakt feltöltési határidőt október 10.-ig kitoljuk. A továbbképző tanfolyamon (nov. 3-4. délután) és a konferencián (nov. 4-5.) való online részvételt az idén csak regisztrált résztvevőknek tudjuk biztosítani. Az MNRT honlapon folyamatosan frissítjük az információkat.   

Üdvözlettel,
Bogner Péter, a konferencia elnöke és Szikora István, az MNRT elnöke