Azoknak akik nem lehetnek itt Debrecenben

azoknak akik nem tudtak eljönni.
az MNRT2023 Konferencia plenaris szekciótermét holnaptól folyamatosan streameljük.
legyetek velünk
zoom link alul
hogy mi lesz ma?
plenáris terem:
az egyik általam legjobban várt délelőtt. Molnár Péter, Komoly Samu és Dóczi Tamás emeritus professzorok előadását hallgathatjuk a szakmák kapcsolatának fontosságáról, a neuropatológia, a neurológia és az idegsebészet “bizalmas” viszonyáról a neuroradiológiával. Ezt követően Solymosi professzor úr tiszteletbeli tagság, és Fazekas Péter főorvos úr Deák György Emlékérem előadásaiból meríthetünk. A délelőttöt a fej-nyak szekció megalakulása zárja Gödény professzor asszonny és Kovács Éva beharangozásával.
A délután pedig egy igazi intervenciós rally lesz, három intervenciós szekcióval, izgalmasnál, izgalmasabb témákkal.
A plenáris teremben Szikora Professzor Úr által koordinált stroke és képalkotás szekciót, a Zürichből hazalátogató Jakab András által koordinált agyfejlődést és AI-t boncolgtó szekció követi, melyben a Harvardról Zollei Lilla professzor asszony is becsatlakozik egy előadással a a perinatal computational neuroimagingről, de hallgathatjuk Dudink Jeroent is Utrechtből, a neonatalis neuroimagingről.
A kisteremben egészen 19:15-ig lesz szó a neurointervencióról két szekcióban, az elsőt Kis Balázs koordinálja, a másodikban pedig egy “párbajra” is sor kerül…
a plenáris terem zoom linkje:

https://us02web.zoom.us/j/84317361477?pwd=SjVaL01tcS9XcEdJdUh6Mkp4MnpGQT09